Stukgoed of groupage

Laurens Aertssen Transport BV heeft ervaring in diverse types transport, waaronder stukgoed en groupage. Samen met u en/of uw bedrijf overlopen we de mogelijkheden en zoeken we naar de meest geschikte logistieke oplossing die perfect kadert binnen uw planning. We vervoeren uw goederen over de grenzen heen naar alle regio’s in de Benelux en Spanje.

Verzendingen van en naar Spanje

Laurens Aertssen Transport BV is enerzijds gespecialiseerd in nationaal en internationaal vervoer, maar ook speciaal transport tussen Spanje en België behoort tot ons takenpakket. Onze transportfirma beschikt over een bestelwagen die regelmatig naar Spanje rijdt. Particulieren die iets willen verzenden of laten transporteren naar Spanje, kunnen dus makkelijk een beroep doen op onze service. De omgekeerde richting is eveneens mogelijk: als u bepaalde items vanuit Spanje wilt laten verzenden naar België, kunnen wij deze klus moeiteloos en binnen de afgesproken termijn voor u klaren. 

Vervoer bij verhuizing

Gaat u verhuizen naar Spanje? Heeft u er een tweede verblijf gekocht en wilt u enkele spullen vanuit België laten overbrengen? Ons vervoerbedrijf staat steeds tot uw dienst voor het transporteren van uw bezittingen, meubels en andere spullen naar Spanje. 

Ons depot in Alicante staat in voor alle logistieke regelingen. U kunt ervoor kiezen om uw goederen te laten ophalen bij u thuis in België, of u kunt uw spullen zelf afleveren in ons filiaal in Kontich (Mouterij 5110)

Transparante werkwijze

Ons vrachtvervoerbedrijf hanteert een heldere aanpak waarbij u steeds weet wanneer de goederen worden opgeladen en waar ze zich bevinden gedurende het transportproces. We garanderen met andere woorden een nauwgezette opvolging van het vrachtvervoer. We zijn vertrouwd met de gebruikelijke douaneformaliteiten en handelen deze dan ook op een correcte manier af. 

Neem gerust contact op voor bijkomende informatie over onze manier van werken of voor de tarieven van vrachtvervoer in België, in de Benelux en in Spanje. Wij helpen u met plezier verder.